Kendi pisliğinde boğulacaksın UEFA!

Yazarımız ve editörümüz Eray Emin Aydemir, CAS kararının ardından zehir zemberek bir yazı kaleme aldı.

Öncelikle en sonda söyleyeceğimi en başta söyleyeyim...

UEFA ve onun noteri CAS, Beşiktaş ile ilgili kararlarında bir skandala imza atmışlardır...

Bir kupa finali düşünün, bu maç penaltılarla bitsin ve UEFA'daki hazretler 'bu maçta şike yapıldı' desin. Çocuklar güler.

Bir kupa finali düşünün, şike yaptığı iddia edilen futbolcu bir gol bir asist yapsın ve UEFA'daki çok sayın! beyler 'bu maçta şike yapıldı' desin. Kargalar bile güler.

UEFA ve CAS'ın ne kadar taraflı olduklarını ve Beşiktaş'a ne kadar öngörü ile yaklaştıklarını tüm dünya gördü. Bu skandala tüm dünya şahit oldu. UEFA'nın Beşiktaş üzerine yapıştırmak istediği etiket, o kadar gözlerini kör etmiş ki, şike yapıldığına dair komik iddialarına kendileri inandılar.

OLİMPİYAT STADI'NDA GOLÜ UEFA YEDİ

İki de bir 'saygı' ve 'fair play' sloganının arkasına saklanan ancak bu sloganla ilgili laf üretmekten başka hiçbir şey yapmayan UEFA, adil bir kurum olsa,  şu an içinde bulunduğumuz transfer dönemine baksa, bir çok Avrupa devi Avrupa arenasına çıkamaz.
Ama bu baylar gözlerini bu tarafa çevirdikleri için Avrupa'da ne olursa olsun umursamazlar...

Ancak Perşembe günü kalelerinde öyle 2 gol gördüler ki haberleri yok. Beşiktaş, 64 binden fazla Kartal ile beraber Perşembe akşamı Tromsö'nün değil UEFA'nın, CAS'ın kalesine hücum etti ve 2 gol bıraktı.

Neydi bu goller açıklayalım;

1. GOL: Fenerbahçe'nin men edildiği haberi geldikten kısa bir süre sonra, men edileceklerini bile bile Beşiktaşlı futbolcuların akın akın Tromsö kalesine gitmesidir ilk gol. 'Sen beni men edersin ama ben de yaka paça savaşırım' demektir Beşiktaşlı futbolcunun duruşu. Helal olsun.

2 GOL: Yine CAS'tan olumsuz karar geleceğini bile bile. Bir iş günü, ulaşım problemlerine rağmen 64 bin kişi o maça gitmektir 2. gol. Son dakikaya kadar takımını desteklemektir. UEFA'ya 'sen beni men edersin ama şu an bırak UEFA Avrupa Ligi'ni, Şampiyonlar Ligi'nde 64 bin kişi bir statta toplanabilir mi?' demektir. Bin kere helal olsun.

Sözün özü; Beşiktaş fırtınaların takımıdır. Bu takım kurulduğu zamanlardan beri ne badireler atlattı. Vız gelir tırıs gider. Beşiktaş, şimdi Galatasaray Şampiyonlar Ligi ve Fenerbahçe de kendi sorunlarıyla uğraşırken kanatlanır ve bu sezon işi bitirir.

Benden söylemesi UEFA, seneye Şampiyonlar Ligi'ne kendini iyi hazırla. Dünya konuşacak bu taraftarı ve sen kendi pisliğinde debeleneceksin.

UEFA görevlileri hariç herkese saygılarımla

Eray Emin Aydemir

https://twitter.com/ErayEAydemir

 

Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları

Şu an okunanlar