Vouzas: "Beşiktaş finale kadar..."

Beşiktaşımıza 4-1 mağlup olan Olympiakos'ta teknik direktör Vasilis Vouzas, Beşiktaşımızın UEFA Avrupa Ligi'ndeki final şansını yorumladı.

UEFA Avrupa Ligi'nde temsilcimiz Beşiktaşımıza elenen Olympiakos'ta Vasilis Vouzas, maçın ardından açıklamalarda bulundu.

İşte Vasilis Vouzas'un açıklamaları;

"Maça bizi şok eden bir golle başladık ve sonrasında beraberliği bulmaya çalıştık. Kalecimiz Leali iki maçta da hatalar yaptı. Ligde Atromitos maçında ise iyi oynamıştı. Yapabileceğimiz bir şey yok"

OLYMPİAKOS'TAN BEŞİKTAŞ İTİRAFI

"Beşiktaş finalde olur ya da olmaz diyemem. Çok iyi bir takım ve iyi bir seviyede olduklarını gösterdiler. Takımım için zor bir gece oldu fakat ileriye bakmalıyız."

PANATHINAIKOS VURGUSU

"Halen iki hedefimiz var. Ligde Panathinaikos ile oynayacağımız maça az zaman kaldı. Mümkün olan en iyi şekilde hazırlanmalıyız"

Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları