Vidal, barda yine olay çıkarttı!

Birlikte çalıştıkları döneme ithafen, şimdinin Arjantin teknik direktörü Jorge Sampaoli'nin ''alkolik'' olarak nitelendirdiği Şilili futbolcu Vidal, son olarak yine bir barda olay çıkardı.

Bayern Münih'in Şilili yıldızı Arturo Vidal'in başı dertten kurtulmuyor. Birlikte çalıştıkları döneme ithafen, şimdinin Arjantin teknik direktörü Jorge Sampaoli'nin ''alkolik'' olarak nitelendirdiği Şilili futbolcu, son olarak yine bir barda olay çıkardı.

Geçtiğimz hafta, Münih'in ünlü klüplerinden birinde arkadaşlarıyla eğlenen Vidal'in, içkiyi fazla kaçırmasından sonra klüpteki diğer müşterileri rahatsız etmeye başladığı belirtilirken, güvenlik güçleri Vidal'i uyarınca olanlar oldu.

Başlayan tartışma daha sonra arbedeye dönerken, Vidal'in de aralarında bulunduğu grubun; bir müşterinin kafasında 3 litrelik vodka şişesini kırdığı iddia edildi. Münih polisi olayla ilgili soruşturma başlatırken, mekanın sahibi ise Vidal'in olaylara bulaşmadığını söyledi.

Bu açıklama polis yetkililerini ikna etmeye yetmezken; olayla ilgili soruşturmanın süreceği kaydedildi. Juventus'ta oynarken de benzer bir kavgada yer alan Vidal, o dönemde kulübü tarafından 100.000 Euroluk bir cezaya çarptırılmıştı.

Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları