Futbolcumuz Veli Kavlak, boyun fıtığı ameliyatı edildi.
Kulübümüzden yapılan açıklamada, dört gün önce salon çalışması sırasında şikayetleri başlayan Veli Kavlak'a, Acıbadem Fulya Hastanesinde yapılan tetkikleri sonucunda geçen yıldan farklı olarak boyun fıtığı teşhisi konulduğu aktarıldı.
Veli Kavlak'ın bugün boyun fıtığı ameliyatı geçirdiği ve 4 hafta sonra takıma katılmasının beklendiği ifade edildi.
"4 HAFTA SONRA"
Kulübümüz yaşananların ardından Veli Kavlak ile ilgili açıklama yaptı ve siyah-beyazlı futbolcunun 4 hafta sonra takıma katılabileceği belirtildi.
"Veli Kavlak'ın Sağlık Durumu Hakkında Bilgilendirme"
4 gün önce salonda fitness çalışması sırasında şikayetleri başlayan oyuncumuz Veli Kavlak'ın Acıbadem Fulya Hastanesinde yapılan muayene,konsültasyonlar ve tetkikler sonucu geçen yıldan farklı olarak boyun fıtığı teşhisi konulmuş olup, bugün Acıbadem Fulya Hastanesinde boyun fıtığı ameliyatı yapılmıştır. Oyuncumuzun 4 hafta sonra takıma katılması beklenmektedir."