Umut Nayir: "Derbiyi etkilemez"

Umut Nayir, Beşiktaşımızın sahasında BtcTurk Yeni Malatyaspor'a 2-0 kaybettiği maçı değerlendirdi.

Beşiktaş'ımız ile Yeni Malatyaspor Süper Lig'in 15. haftasında Beşiktaş Park'ta karşı karşıya geldi. Karşılaşmayı konuk ekip 2-0 kazanırken; Beşiktaşımızın 6 maçlık kazanma serisi ve 8 maçlık kaybetmeme serisi sona erdi. Karşılaşmanın ardından Umut Nayir açıklamalarda bulundu. Hayal kırıklığı yaşadıklarını söyleyen Umut Nayir, bu maçın derbiyi etkilemeyeceğini düşündüğünü de belirtti. İşte Umut Nayir'in açıklamalarından kısımlar;

"Büyük hayal kırıklığı bizim için. Bizden önceki maçta lider de kazanınca fark açılmasın diye mutlak galibiyet için çıktık ama hayal kırklığı olduğu bizim için. Derbinin değeri katbekat arttı. Malatyaspor'un da nasıl oynadığını biliyorduk, buna göre önlem de almıştık, çok pozisyon vermedik. Pozisyonlarımız vardı ama çok konuşulacak bir şey yok. Toparlanmak için bir derbi maçı var, daha önce Galatasaray maçıyla yükselişe geçmiştik.

Bu maçta galip de gelsek, mağlup da olsak derbi her zaman özeldir. Seri yapsak, diğer maçta liderliği de ele geçirebilirdik. Hayal kırıklığı oldu ama derbiyi etkileyeceğini düşünmüyorum."

Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları