Ümraniye’de bahar

100. Kuruluş Yılı’nda taraftarlarına şampiyonluk hediye eden Siyah-Beyazlılar, sezonun son karşılaşmasının hazırlıklarına dün yapılan tek idmanla start verdi. Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri’nde oldukça neşeli bir havanın hakim olduğu gözlendi. Önce talebelerine hafif tempolu bir antrenman yaptıran teknik direktör Mircea Lucescu, daha sonra PAF Takımı ile çift kale maç oynattı.

Sezonu rakiplerinin açık ara önünde zirvede tamamlayan iki takımın mücadelesi nefesleri kesti. A Takım’ın motivasyonu bozulur gerekçesiyle Galatasaray derbisi öncesi İnönü Stadı’nda tur atma istekleri geri çevrilen ve bu yüzden bir hayli üzgün gözüken PAF Takımı oyuncularıyla yakından ilgilenen Rumen hoca, gelecek sezon bazı futbolcuları A takımla idmana çıkartacağını söyledi.

Antrenmana İlhan Mansız ile Cordoba katılmadı. Lucescu, PAF Takımı ile yapılan maçta Göksel, Ali Eren, Ronaldo, Maldaraşanu, Serdar, Ali Cansun, Giunti, Yasin, Tamer, Pancu ve Ahmet Dursun, 11'ini sahaya sürdü. Beşiktaş, PAF Takımı'nı Ali Cansun, Tamer ve Niyazi'nin penaltıdan kaydettiği gollerle 3-2 mağlup etti.

Bu arada girdiği ikili mücadelede sakatlanan Ali Eren, ilk yarının sonunda antrenmanı terketti. PAF Takımı ile yapılan maçta yer almayan futbolcular ise minyatür kale maç yaptı.

Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları