İ.TORAMAN YİNE SAĞDA
21 Ocak’ta A.Gücü ile oynanacak hayati kupa maçı öncesi son prova niteliğindeki Eyüp sınavında sahaya 4-4-2 düzeni ile çıkan Fransız hoca, İ.Toraman’ı yeniden sağ beke çekip, ortanın sağında Delgado’yu oynattı.
4’lü orta sahanın ortasında Serdar’ın yanına Fahri’yi koyan Tigana, Ricardinho’yu da sola çekerek, hücum gücünü artırıp, bundan sonra golü daha çok düşenen bir takım olacaklarının sinyalini verdi. Tigana, tek forvetten de vazgeçip, Nobre’nin yanına Bobo’yu çekerek, 2 Brezilyalı ile gol şansını yükseltmeyi planlıyor
FAHRİ FORMAYI KAPIYOR
Eyüp maçında sürpriz yapan Tigana, böylece Alman kulüplerinin yakın markajındaki Kleberson’u yedekte oturtup, Brezilyalı oyuncuyu düşünmediğini de ima etti. Fransız’ın, Kleberson konusunda kesin karar almadığı ama yöneticilere “Bu şekilde oynaması zor. Fahri Antalya’da iyiydi.
Ona şans tanıyacağım. Bunu iyi kullanırsa banko oynar. Yine de Brezilyalı tecrübeli bir isim. A.Gücü maçı için henüz burada kimi oynatacağıma karar veremedim” dediği öğrenildi.