Tigana golcü avında!

Fransa’da tatilde bulunan teknik direktör Jean Tigana aynı zamanda transfer görüşmeleri de yapıyor. Fransız hocanın  takımda yaşanan gol sıkıntısına çare bulabilmek için St. Eienne’li Piquionne ve Liverpoollu Pongolle ile ön görüşme yaptığı ve iki futbolcudan da olumlu yanıt aldığı öğrenildi.

Yılbaşı tatili için Fransa’ya gidecek olan Başkan Yıldırım Demirören ile Asbaşkan Kıvanç Oktay’ın Tigana ile Marsilya’da bir araya gelerek görüşme yapacağı ve ardından bu iki futbolcu ile de masaya oturacakları öğrenildi.

Pancu da gidiyor

Beşiktaş’ın yabancı futbolcularından Ailton ve Youla’nın, takımdan ayrılma kararı almasının ardından, Rumen futbolcu Pancu’nun da Beşiktaş’tan ayrılmak istediği öğrenildi. Beşiktaş Sportif Direktörü Erdil Arpacı, Pancu’nun takımdan ayrılmak istediğini, menajeri Becali yoluyla kendisine bildirdiğini söyledi.

Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları