Tigana futbolcuların pestilini çıkardı!

Beşiktaş, Turkcell Süper Ligi'nin ikinci yarı hazırlıkları çerçevesinde Antalya kampına başladı. Kara Kartal'ın Antalya'daki ilk antrenmanında teknik direktör Jean Tigana, adeta futbolcuların pestilini çıkardı.

Topkapı Futball Center'da gerçekleştirilen ve yaklaşık 2 saat süren antrenmanda oyuncular, kondisyon ağırlıklı bir çalışma yaptı. Kondisyon çalışmasında futbolcuların yorulduğu gözlenirken, dinlenme sırasında kendilerini yere bıraktılar.

Ağır çalışmaya rağmen futbolcuların neşeli halleri dikkat çekerken, teknik direktör Tigana ile futbolcular zaman zaman şakalaştı. Ağır tempoya dayanamayan futbolcular, çabukluk hareketinin 10 defa yapılmasını isteyen Tigana'ya bu sayıda çalışmayı yaptıklarını söylediler. Tigana ise patronun kendisi olduğunu ve esprili bir şekilde futbolcuların 9 kez bu çalışmayı yaptıklarını ifade etti.

Beşiktaş'ın Antalya'daki ilk çalışmasına dünkü antrenmanda sağ dizine darbe alan ve ödem oluşan İbrahim Akın, Afrika Kupası nedeniyle ülkesinin milli takım kampında bulunan Ahmed Hassan ve tedavisinin sürmesinden dolayı Antalya'ya götürülmeyen Gökhan Zan katılmadı.

İbrahim Akın'ın, yarınki antrenmanda takımla birlikte çalışacağı öğrenildi.

Takımdan ayrılmak istediğini daha önce açıklayan ve dün Beşiktaş'ın Antalya'ya gelişi sırasında taraftarlar tarafından protesto edilen Youla'nın ise Fransa'ya transferinin teknik direktör Tigana'nın iznine bağlı olduğu öğrenildi.

Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları