Taraftar Derneği'nden yemek

Kayseri Beşiktaş Taraftarlar Derneği Başkanı Şadi Büyükkeçeci ve dernek yöneticileri, Beşiktaş-Kayserispor maçı öncesi Beşiktaş yönetimi onuruna bir yemek düzenledi.

Kayseri Şeker Fabrikası misafirhanesinde düzenlenen yemeğe, Kayseri Ticaret Odası Başkanı Hasan Ali Kilci, Kayseri Şeker Fabrikası Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Ali Özışık, Beşiktaş yönetiminden Reşat Çağan, Ayhan Yetiş, Beşiktaşlılar Derneği Divan Başkanı Koray Büyükhasan, eski Dernekler Komite Başkanı Güven Kulabaş ve çok sayıda davetli katıldı.

Yemekten önce bir konuşma yapan Kayseri Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Şadi Büyükkeçeci, yine bir Beşiktaş gecesinde bir araya gelmekten dolayı duyduğu mutluluğu dile getirerek, "Beşiktaşımız ve Kayserisporumuz ligde karşı karşıya gelecek. Her ikisi de bizim takımımız. Umarım maçta üzücü olaylar yaşanmaz, bizde dernek olarak elimizden gelen bütün önlemleri aldık ve kazanan dostluk olur" dedi.

Düzenlenen yemek geç saatlere kadar müzik eşliğinde devam etti.

Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları