Heyecanı yüksek bir maç oynadıklarına dikkat çeken Öner, “Maçın zorlu geçeceğini biliyorduk. Heyecanı yüksek bir maç oldu. Nobre ile ilk golü bulduk, ardından da Serdar Özkan ve Delgado ile iki pozisyon yakaladık, atamadık. Delgado’nun frikik golü maçın kırılma noktasıydı. Takım on kişi kalmasına karşın, futbolcuların kazanma hırsı üst düzeyde. İşte Beşiktaş’ı şampiyonluk yarışında farklı ve avantajlı kılan en büyük faktör de bu” yorumunu yaptı.
Toraman’ın atılmasından sonra kalelerinde çok kritik pozisyonlar gördüklerini belirten siyah-beyazlı yönetici, “Bu anda Rüştü tecrübesini konuşturdu ve yüzde yüzlük gollere geçit vermeyerek, farklı galibiyette büyük rol üstlendi. Rüştü mükemmel bir mücadele ortaya koydu. İşte Rüştü bu, İşte Beşiktaş ve Rüştü farkı” diye konuştu.
Menajer Sinan Sinan Engin de futbolun sürprizler oyunu olduğunu bir kez daha hatırlatarak, şunları söyledi: “Yolun başındayız. Önemli olan sonunu getirmek. Şimdi önümüzde final havasında oynanacak tam sekiz maç kaldı. Sekiz de sekiz yaptığımız taktirde şampiyon oluruz. Bu da bizim elimizde