Stopere son aday Sanchez

Stoper mevkii için düşünülen David Braz ve Rafael Toloi'den vazgeçen Beşiktaş'ımız, Malaga'nın 29 yaşındaki yıldızı Sergio Sanchez'i listesine dahil etti.

Stoper mevkii için arayışlarını sürdüren Beşiktaşımız'da gündeme gelen son isim Sergio Sanchez oldu.

Teknik direktörümüz Şenol Güneş'in "Bana defansta lider özellikleri olan bir oyuncu lazım" raporunun ardından David Braz ve Rafael Toloi'yi askıya alan siyah-beyazlıların Malaga'nın 29 yaşındaki İspanyol futbolcusu Sanchez'e yöneldiği öğrenildi.

Altyapısından yetiştiği Espanyol'un ardından Racing Santander, Sevilla ve Malaga'da oynayan Sanchez, top kesme ve pozisyon alma konusunda son derece usta bir isim. Ancak 1.85 cm boyuna rağmen havatoplarında sorun yaşayabiliyor. İspanyol yıldız, hücum özellikleri zayıf olduğu için de fazla ileriye çıkmıyor.

Öte yandan Beşiktaşımızın Sanchez'in alternatifi olarak Napoli forması giyen Britos'u belirlediği ifade edildi.

KALP AMELİYATI GEÇİRDİ

Sevila'ya transfer olduktan sonra testler esnasında kalbinde bir problem olduğu ortaya çıkan Sergio Sanchez, 23 yaşında riskli bir ameliyata girerek bu sorunu gidermişti.

Yüksek seviyede spor yapınca ortaya çıkan bu sorun için Hamburg'da bıçak altına yatan Sanchez,başarılı ameliyat sonrası futbola dönmüş, 2011 yılında da 2.8 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Malaga'ya transfer olmuştu.

Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları