Sezona ‘Çifte Kupa’ hedefiyle başlayan Siyah-Beyazlılar, ligde yoluna emin adımlarla ilerliyor. Son olarak Yimpaş Yozgatspor engelini de başarıyla geçen Kara Kartal’da şimdiki hedef; Galatasaray, Fenerbahçe ve Trabzonspor’un havlu attığı Türkiye Kupası... Çarşamba günü Denizli’de oynanacak yarı final karşılaşmasına büyük önem veren futbolcular, “Kupada final vizesini kapar, Galatasaray derbisine bu moralle çıkarız” diyerek iddialı konuşuyor.
Yönetim gibi Daum da Denizli maçına büyük önem veriyor. Dün sabah erken saatlerde Fulya Tesisleri’ne gelen Alman hoca, antrenmana çıkmak için hazırlanan talebeleriyle bu konuda bir toplantı yaptı. Daum’un kapalı kapılar ardında gerçekleşen bu görüşmede, “Yozgat maçı geride kaldı. Artık hepinizden sadece Denizli karşılaşmasını düşünmenizi istiyorum. Unutmayın; bu 90 dakikayı zaferle kapatırsak, kupayı da kazanırız” dediği öğrenildi.
Siyah-Beyazlı yönetim, Türkiye Kupası’nda finale yükselmeleri halinde futbolcularına mini bir servet dağıtacak. Asbaşkan Yıldırım Demirören, Denizlispor ile oynanacak maçta tur atlamaları halinde oyunculara 4’er bin dolar prim vereceklerini açıkladı. Prim, takım içinde büyük sevinç yarattı.