Şenol Güneş, sıradaki hedefi açıkladı!

Beşiktaşımızın hocası Şenol Güneş oyuncularına: "Her maçımız final ve bu açıdan baktığımızda liderlik koltuğuna oturmak, sezonun sonuna kadar liderlik koltuğunda kalmaktan daha kolay. Sizlerden performansınızı yükseltmenizi ve zor olanı yani liderliği kimseye kaptırmamanızı istiyorum" dedi.

Spor Toto Süper Lig'de 18. haftayı 4-1'lik Alanyaspor galibiyetiyle kapatan Siyah-Beyazlı ekibimiz, 149 gün sonra ligin zirvesini Başakşehir'den devraldı. Farklı skorla liderliği ele geçiren Kara Kartal'da teknik direktörümüz Şenol Güneş, dünkü idman öncesinde öğrencilerine yeni hedeflerini anlattı.

Tecrübeli teknik adam, "Çok önemli bir galibiyet elde ettik. Elbette kazanmak her zaman güzeldir. Ancak skor üstünlüğünü ele aldıktan sonra tempomuz biraz düştü. Daha da farlı kazanabilirdiniz. Konsantrasyonumuzu 90 dakika boyunca yüksek tutmamız gerekiyor. Evet bu maçın ardından liderlik koltuğuna oturduk. Hepinizi tebrik ediyorum. Ancak asıl zorlu dönem şimdi başlıyor. Her maçımız final ve bu açıdan baktığımızda liderlik koltuğuna oturmak, sezonun sonuna kadar liderlik koltuğunda kalmaktan daha kolay. Sizlerden performansınızı yükseltmenizi ve zor olanı yani liderliği kimseye kaptırmamanızı istiyorum" ifadelerini kullandı.

'Transferi yönetim bilir'

Alanyaspor karşılaşmasının ardından basın mensuplarıyla yaptığı görüşmede transfer konusuna değinen Güneş, "Eksiğimiz yok mu, elbette var. Ancak ben elimizdeki oyunculara bakıyorum. Olmayan isimleri konuşmam. Bu kulübün patronu başkan ve yönetimdir. Gerisi onların yapacağı iştir" dedi.

Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları