Şenol Güneş: "Şampiyonlar Ligi'nde..."

Teknik Direktörümüz Şenol Güneş, Kayserispor karşılaşmasının ardından açıklamalarda bulundu.

Teknik direktörümüz Şenol Güneş, Kayserispor galibiyetinin ardından açıklamalarda bulundu.

"OFANSİF VE DEFANSFİ ANLAMDA HER ŞEYİ İYİ YAPTIK"

Karşılaşmayı değerlendiren Şenol Güneş, "Rakibimiz son haftalarda çıkıştaydı. Genelde hep böyle çıkışta olan takımlarla zor maçlar oynuyoruz. Taraftar mükemmeldi, futbol adına her şey mükemmeldi. Tribünün sevgisi sahaya yansıdı. Ofansif ve defansif anlamda her şeyi iyi yaptık. Bir tane geçen haftaki gibi hata yaptık. Daha farklı bitebilirdik. Rakibimizin de işi zor bizim de işimiz zor. Lig yarışında herkesin işi zor. Çıkıp futbol oynayıp oyununuzu rakibe kabul ettirmelisiniz. Bu maçta her şey oldu" dedi.

"ŞAMPİYONLAR LİGİ'NDE..."

Taraftarın desteğine vurgu yapan Güneş, "Zaman zaman seyirci desteği insanın tüylerini ürpetiyor. Oyundan kopmama adına önemli. Zaman zaman kulübeden sahaya ulaşmak için zorluk çekiyoruz. Statta güzel bir hava var. Güzel bir taraftar ve iyi bir takım var. Bu takımın daha da iyi olacağını düşünüyorum. Şampiyonlar Ligi'nde yarışacak bir takım olacağını düşünüyorum ama önce bu dönemi geçmemiz gerekiyor." ifadelerini kullandı.

"CENK, TÜRK FUTBOLUNUN GELECEĞİ İÇİN ÖNEMLİ"

Cenk Tosun'a övgüler yağdıran Güneş, "Türk futbolunun geleceği için Cenk önemli bir oyuncu. Bunu her oyuncu için her zaman söylemem. Ancak herkes Cenk'in Türkiye'nin en iyi santreforu olacağını biliyor. Bunun üzerinden spekülasyonlar yapanların daha dikkatli olması gerekiyor. Sonradan girdiği için laflar söyleniyor, o gol atmasa bile niyeti önemli. İyi niyetli olduğu için Allah da ona yardım ediyor" açıklamasını yaptı.

"GEÇEN HAFTA 3 YEDİK, RAKİBİN 4 ATAĞI YOK"

Mario Gomez'in penaltı kaçırmasıyla ilgili de konuşan Güneş, "Bizim penaltıları Mario ile Oğuzhan atıyor. Cenk de iyi vuruyor. Mario bugün kullanmak istedi, Cenk olsaydı belki o atardı. Penaltıdan daha net goller kaçırdık. Geçen hafta 3 gol yedik rakibin 4 atağı yok. Futbolun içerisinde bunlar var. Üzüleceğiz ama kendimizi geliştireceğiz" şeklinde görüş bildirdi.

Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları