Sağlam veda turunda

Beşiktaşımızdaki görevinden ayrılan Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, cumartesi günü Ümraniye’ye giderek, Mustafa Denizli’ye başarılar dileyip, oyuncularıyla vedalaşacak.

Siyah-beyazlılardan ayrılması sırasında Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim’den büyük destek alan Sağlam, dün ay-yıldızlı ekibin kampını ziyaret ederek, Terim’e teşekkür etti, başarılar diledi. Ertuğrul hoca, Swiss Otel’deki görüşmenin ardından Akaretler’deki kulüp binasına geçti, burada bulunan personelle de vedalaştı.

Sağlam’ın bugün de Ümraniye’ye gideceği burada futbolcularıyla son kez görüşeceği ifade edildi. Sağlam ayrıca Mustafa Denizli ile de bir araya gelip, takımın son durumu hakkında bilgiler verecek ve emaneti teslim edecek.

Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları