Saatler Kagawa'ya kuruldu!

Beşiktaş'ın geçen sezonun ikinci yarısında kiralık olarak kadrosunda bulundurduğu Shinji Kagawa ile ilgili olarak haftaya önemli gelişmeler yaşanacak.

Japon futbolcunun geçen sezon gösterdiği performans sonrası Beşiktaş'ımız, bonservisi almak için harekete geçmiş, ancak Kagawa "Önceliğim La Liga" demişti. Ancak İspanya'dan umduğu teklifleri alamayan Kagawa için Beşiktaş'ımızda yeniden ön plana çıktı.

Kagawa'nın bonservisini elinde bulunduran Dortmund'un Sportif Direktörü Micheal Zorc, Japon futbolcunun kesin olarak takımdan ayrılacağını açıkladı. Böylece Kagawa'nın Beşiktaş'ımıza dönme şansı iyice yükseldi. Zorc, "Gelecek sezon için hem Kagawa, hem de Schürrle'yi kadroda düşünmüyoruz. Bu oyuncular ile yollarımızı ayıracağız. Önümüzdeki hafta sonu Kagawa ve Schürrle'yi isteyen tüm kulüplerle görüşeceğiz. Oyuncuların tercihini de göz önünde bulundurarak, isteklerimize uyan kulüple anlaşabiliriz." açıklamasını yapmıştı.

DÖNMESİNDE ENGEL YOK
İspanya'dan teklif alamadığı için tek seçeneği Beşiktaş'ımızla olan Japon futbolcunun bu kez Siyah-Beyazlı takıma dönmesine kesin gözüyle bakılıyor. Beşiktaş'ımız adına bu transferde bu hafta önemli gelişmeler yaşanabilir.
Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları