"Ronaldo'nun gelmesini çok isterim"

Beşiktaşımızın Portekizli yıldızı Pepe, CNN Internationel'e özel bir röportaj verdi. Pepe, Ronaldo'nun Beşiktaş'a gelmesini çok isteyeceğini ifade etti.

Beşiktaşımızın Portekizli yıldızı Pepe, CNN Internationel'e özel bir röportaj verdi. Beşiktaş taraftarımızın stadımızda yarattığı etki hakkında açıklamalarda bulunan Pepe, Cristiano Ronaldo'yu da Beşiktaş'ta görmekten büyük bir mutluluk duyacağını ifade etti.

Beşiktaşımıza transfer süreci hakkında açıklamalarda bulunan Pepe, "Beşiktaş'a transfer olmadan önce birçok insan bana sosyal medya üzerinden mesaj gönderdi. Bana gösterilen bu sevgi ve ilgi, alakayı geri çeviremezdim. Bana gösterilen sevgiden sonra kendimi Beşiktaş'a gitmek zorunda hissettim" dedi.

Stadımızda eşsiz bir deneyim yaşadığını vurgulayan Pepe, "Kendi sahamızda inanılmaz bir taraftar desteği ile mücadele ediyoruz. Türk insanı futbolu yaşıyor ve onlar için futbol adeta bir tutku. Bu tutkuyu da takımlarına olan sevgi ve ilgiyle gösteriyorlar. Daha öncesinde böyle bir deneyimi yaşamamıştım" şeklinde konuştu.

Cristiano Ronaldo hakında da konuşan Portekizli yıldız, "Ronaldo'ya çok büyük bir saygı duyuyorum, sadece saha içerisinde değil, saha dışarısında da mükemmel bir karaktere sahip. Hakkında yazılanlara inanmakta zorluk çektiğim dönemler oluyor, Ronaldo öyle biri değil. Çocukları çok seviyor ve harika bir baba. Benim yakın bir arkadaşım ve çok önemli biri. Eğer bir imkan varsa, Ronaldo'nun Beşiktaş'a gelmesini seve seve çok isterim" ifadelerini kullandı.

Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları