Roma, Talisca için görüşmeye gidiyor!

Beşiktaş'ın Brezilyalı yıldızı Talisca için Roma'nın girişimlerde bulunacağı, hatta İtalyan temsilcisinin sportif direktörü Monchi'nin Lizbon'a uçtuğu söyleniliyor.

Beşiktaş'ta ki geleceği arap saçına dönen Talisca'nın transferine dair yeni bir gelişme yaşandı.

Benficalı yöneticiler, önümüzdeki günlerde Roma'nın Sportif Direktörü Monchi ile bir araya gelerek bir toplantı düzenleyecek.

Gelecek sezonun kadro planlamalarına şimdiden başlayan Roma, heyet halinde Monchi liderliğinde Lizbon'a gittiği ve bir kaç gün içerisinde Benfica menaceri Luis Filipe Vieira ile bir toplantı yapacağı belirtildi.

Roma'nın ilk hedefi, Benfica Başkanı'nın Talisca için talep ettiği 40 milyon euroluk fiyatın indirilmesi olacak.

Monchi'nin vizyonu, fahiş fiyat yerine ortalama fiyatlarda yıldızları Roma bünyesine katarak onları Uluslararası arenada parlatmak olduğu bilinirken, 40 milyon eurodan aşşağıya indirmek istesede Benfica'nın buna yanaşmayacağı düşünülüyor. 

Keza, Ocak ayında Portekiz kulübü, Brezilyalı yıldız için Çin ekibi Changchun Yatai'den gelen 30 milyon euroluk teklifi reddetmişti.

Talisca'nın transferinde Beşiktaş faktörü, kara kartalın 31 Mayıs'a kadar sözleşmede bulunan 21 Milyon Euroluk maddeyi ödediği taktirde kadrosuna katacağı gerçeği.

Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları