Fahri ve Ali kesin yok
Belinden sakatlanan Nobre'den sonra Bobo'nun da akut faranjit nedeniyle antrenmana katılmaması, ilk yarıdaki sakatlık kabusunu yeniden gündeme getirdi. Tigana bir yandan sakat oyuncularının iyileşmesini beklerken, diğer yandan da bu oyuncuların Gaziantepspor maçında forma giymeme ihtimaline karşın alternatif isimler arayışına girdiği öğrenildi.
Sakatlıklar başa bela
Galibiyet serisini sürdürmek isteyen Beşiktaş'ın dünkü idmanına Bobo ve Nobre'nin yanı sıra, Fahri, Kleberson, İbrahim Akın, Gökhan Zan ve Ali Güneş de sakatlıkları nedeniyle katılmadı. Kleberson takımdan ayrı düz koşu yaparken, uzun süredir sakat olan Mustafa Doğan ise dün ilk kez takımla birlikte çalıştı.Kulüp doktorları tarafından yapılan açıklamada Fahri ile Ali Güneş'in, Gaziantepspor maçında kesin olarak forma giyemeyecekleri belirtildi.
Sağlık raporu
NOBRE: Bel omurunda zedelenme ve kaslarda spazm var. Toparlanmasına rağmen Gaziantep maçında riske sokulmayacak.
BOBO: Akut faranjit oldu. Maç gününe kadar dinlendirilecek. Oynama ihtimali çok yüksek.
GÖKHAN ZAN: Boyun kaslarında zedelenme var. Durumu bugün netlik kazanacak. Oynama ihtimali yüksek.
FAHRİ TATAN: Sağ arka adelesinde yırtık var. Üç hafta sahalardan uzak kalacak.
ALİ GÜNEŞ: Ağır bir gribal enfeksiyon geçirdi. Salonda çalışıyor. Gaziantespor maçında oynamayacak.
KLEBERSON: Sağ arka adalesinde çekme vardı. İyileşti ve bugün takımla çalışması bekleniyor. İdman eksiği var. Kadroda yer alıp almayacağı bugün kesinleşecek.
İBRAHİM TOROMAN: Sol arka adalesinde ödem var. Kondisyoner eşliğinde çalıştı. Antep maçında oynayacak.
İBRAHİM AKIN: Önceki gün idmanı yarıda bıraktı. Kasığında çekme var. MR'da ciddi bir sorun gözükmedi. Durumu bugün netlik kazanacak.
İBRAHİM ÜZÜLMEZ: Vestel Manisa maçında sağ ayak tarak kemiğine darbe aldı. Bir gün dinlendirildi. Forma giymesi kesin.