PFDK'dan ceza ertelemesi...

Disiplin Kurulu, Diyarbakırspor maçındaki olaylar nedeniyle Okan Buruk ve Beşiktaş’a bugün ceza vermesi gerekiyordu. Ancak, Okan’ın A Milli Takım’da olmasını göz önüne alan kurul, cezaları önümüzdeki hafta yapacağı toplantıya bıraktı.

Normal şartlar altında Beşiktaş’a ve Okan Buruk’a bugün ceza vermesi gereken PFDK Kurul üyeleri, A Milli Takımımız’ın Ukrayna ile oynayacağı karşılaşmanın önemine dikkat çekerek, ‘Böylesine kritik bir maç öncesi vereceğimiz ceza Okan’ın moralini bozabilir. Bu nedenle cezayı önümüzdeki pazartesi günü yapacağımız toplantıya bıraktık’ açıklamasını yaptılar.

BJK İnönü Stadı’nda oynanan Diyarbakırspor-Beşiktaş maçından sonra saha içinde çirkin olaylar yaşanmıştı. Beşiktaşlı Okan Buruk, Diyarbakırspor Antrenörü Sedat Karabük’e yumruk atmış, siyah beyazlı bir taraftar sahaya girmiş, ayrıca tribünlerden sahaya çok sayıda yabancı madde atılmıştı. PFDK’nın Okan’a 2 maç oynamama, Beşiktaş Kulübü’ne de çok ağır para cezası vermesi bekleniyor.

Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları