Pet şişe yağmuru!

90 dakika sonunda Beşiktaşlı taraftarların takımlarını tribüne çağırması üzerine Fenerbahçeliler çılgına döndü, Sarı-Lacivertliler, futbolcuları pet şişe yağmuruna tuttu! 
 
Şükrü Saracoğlu’ndaki derbi öncesi yaşanan gerginlikler ve kavgalar, maç sonrasına da taşındı. Takımlarının Kadıköy’den 1 puan çıkarmasına sevinen Beşiktaşlılar, futbolcuları mücadelenin bitiminde tribünlere çağırıp alkış tuttu. Ancak Beşiktaşlı futbolseverlerin sevinci, Fenerbahçeliler’i rahatsız edince tribünlerde yine olay çıktı. Sarı-Lacivertliler, Beşiktaş tribünlerine koşan futbolcuları protesto ederek, pet şişe yağmuruna tuttu.

Fenerbahçeliler’in bu tepkisi üzerine çılgına dönen Beşiktaşlılar da eyleme karşılık verince, olaylara polis müdahale etmek zorunda kaldı. Stadın haricinde yaşanan gelişmeler de hayli ilginçti! Dışarıdaki bir grup, Dereağzı’ndan Kalamış Marina’ya kadar olan yol üzerindeki tüm araçların lastiklerini bıçakla patlatıp dağıldılar. Maç bitiminde tribünlerden ayrılıp, otomobillerine gidenler ise önce şok yaşadı, sonra da lastiklerini değiştirmeye koyuldu.

Susurluk’ta savaş!
Derbinin başlamasına saatler kala, Fenerbahçeli ve Beşiktaşlı taraftarlar birçok olaya karıştı. İzmir’den yola çıkan iki takım taraftarları Susurluk’ta karşılaşınca, birbirlerini taşlamaya başladı. Gerginliğin büyümesiyle, sözlü sataşmalar ve taşlar yerini döner bıçaklarına bıraktı. Adeta savaş alanına dönen Susurluk’taki dinlenme tesislerine baskın düzenleyen emniyet güçleri, taraftarları havaşa ateş açarak durdurmak zorunda kaldı. Olayların önüne zor da olsa geçildi.

 

Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları