PAF maçı olaylı bitti!

Gaziantepspor ile Beşiktaş’ın PAF takımları arasında oynanan maçtan sonra iki takım futbolcuları birbirine girdi. Bazı taraftarların da karıştığı kavga, polisin müdahalesiyle önlendi.

G.Antep ile Beşiktaş PAF takımları arasında dün oynanan ve 2-2 biten maçtan sonra olaylar çıktı. İki takım futbolcularının yumruk yumruğa kavga ettiği olaylar son dakikalarda patlak verdi.

Kırmızı siyahlı takım karşılaşmayı 2-0 önde götürürken, hakem Deniz Osanyer’in 87. dakikada verdiği penaltı kararı sonucu skor 2-1 oldu. Golden 1 dakika sonra Gaziantepspor kalecisi Tolgahan, sakatlığı nedeniyle topu taca attı. Tedavinin tamamlanmasının ardından taç atışı kullanıldı,  oyuna sokulan topun neticesinde akın da golle sonuçlanınca skor 2-2’ye geldi. Sinirlenen Gaziantepsporlular, Beşiktaş yedek kulübesi ve hakemin üzerine yürüyerek, ‘Nerede centilmenlik?’ diye bağırarak isyan etti. Bu sırada hakem Deniz Osanyer düdüğünü çalarak maçı bitirdi. Gerginlik maçtan sonra iyice büyüdü ve iki takım futbolcuları yumruklaşmaya başladı. Bazı taraftarların da karıştığı kavga, polisin devreye girmesiyle yatıştırıldı.

Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları