Oktay, Fenerbahçe karşısında çok iyi mücadele ettiklerini ve haklı bir galibiyet aldıklarını vurgulayarak, "Her geçen hafta daha iyiye gidiyoruz. Biz takımımızın, hocamızın iyi olduğunu ve yükselişe geçeceğimizi hep söylüyorduk. Söylediklerimiz de her geçen hafta çıkıyor. Takım için, camia için, yönetim için ihtiyacımız olan güzel bir galibiyet aldık" diye konuştu.
Fenerbahçe galibiyetinin kendilerini rahatlatmaması gerektiğini vurgulayan Oktay, aynı istikrarın sürdürüllesi gerektiğini söyledi.
Fenerbahçe maçında 1 gol atan ve başarılı bir performans sergileyen Mustafa Doğan'a da değinen Oktay, "Biz başından beri futbolcularımıza inandığımızı söyledik. Mustafa çok iyi ve hırslı bir futbolcu. Taşıdığı formanın hakkını vermek için nasıl oynadığını herkes gördü" dedi.
Beşiktaş'ın uyum sorununu çözdüğünü ve takım ruhunu yakaladığını anlatan Oktay, "Takımın başarısı sadece 2-3 futbolcuya bağlı değil. Hiç oynamıyor denen Sergen dün 2 asist yaptı. Okan da çok iyi oynuyor" dedi.
Oktay, artık Fenerbahçe maçının geride kaldığını ve herşeyleriyle 4 Kasım Perşembe günü UEFA Kupası'nda oynayacakları Athletic Bilbao maçına konsantre olmaları gerektiğini vurguladı.