Okan kızardı...

Diyarbakır maçı sonrası adeta savaş alanına dönen İnönü Stadı'nda olaylara karıştığı için PFDK'ya sevkedilen Okan Buruk'un çıkış tüneline giderken kırmızı kart gördüğü ortaya çıktı. Olayların ortasında kalan hakem Orhan Erdemir'in Diyarbakır Antrenörü Sedat Karabük'e yumruk atan Beşiktaş'ın yıldızını kırmızı kartla cezalandırdığı ve bunu raporuna yazdığı ortaya çıktı.

Gözlemciler Süleyman Arkan ve Orhan Kayatok'un da aynı durumu raporlarına yazdığı belirtilirken, Okan bu durumda otomatikman 5. haftadaki Ç.Rize deplasmanında oynayamayacak. Olayları başlatan isim olarak PFDK'ya sevkedilen yıldıza Kurul'dan 3 maç ceza çıkarsa tecrübeli oyuncu Fener derbisi ve Ankara'ya karşı da forma giyemeyecek.

PFDK'nın 3 maç ceza istemiyle durumunu görüşeceği Okan'a tahrik unsurunu gözönünde bulundurup 2 maç ceza verebileceği öğrenildi. Saha içindeki sıcak atmosfer nedeniyle medyanın gözünden kaçan kırmızı kart Kartal'da soğuk duş etkisi yaptı. Yönetimin olaylar nedeniyle yıldıza para cezası vermeyi düşündükleri belirtildi.

Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları