Basın Sözcüsü Mete Düren, "Her maçta sanki eforlu teste çıkıyoruz. Kalbimiz zor dayanıyor" dedi. Düren, "Her şeye rağmen yolumuza devam edeceğiz" dedi. Başkan Serdar Bilgili ise maça gelmedi.
PAF Ligi maçında Beşiktaş, Çaykur Rizespor’u farklı skorla yendi. Ayazağa Yusuf Tunaoğlu Stadı’ndaki karşılaşmayı ev sahibi 5-0 kazandı.
Beşiktaş ile Çaykur Rizespor arasında yapılan Birinci Süper Ligi maçında tribünler boş kaldı. İstanbul’u etkisi altına alan soğuk hava ve yağmur nedeniyle taraftarlar maça fazla ilgi göstermedi.İnönü Stadı’nın açık tribünlerinde büyük boşluklar göze çarparken, karşılaşmayı, 500’ü Çaykur Rizesporlu yaklaşık 10 bin sporsever izledi.
Beşiktaş Teknik Direktörü Christoph Daum, uzun süredir şans tanımadığı Ahmet Yıldırım’ı, Çaykur Rizespor karşısında ilk 11’de sahaya sürdü. Ali Eren’in yerine ilk 11’de sahaya çıkan Ahmet Yıldırım, en son ligin 4. haftasında Samsunspor ile yapılan ve saha koşulları nedeniyle 11. dakikada ertelenen karşılaşmada ilk 11’de görev almıştı. Bu arada Denizlispor maçının kadrosunu Ali Eren dışında bozmayan Daum, Tümer ve Stavrum’a yine yedekler arasında yer verdi.