Levent Erdoğan'dan itiraf

Zaman zaman yaptığı açıklamalarla gündem yaratan Asbaşkanımız Levent Erdoğan bu kez cesur bir itirafta bulundu...

Zaman zaman yaptığı açıklamalarla gündem yaratan Asbaşkanımız Levent Erdoğan bu kez cesur bir itirafta bulundu... Erdoğan, "Biz Ümraniye’yi tamamen Mustafa Denizli’ye bırakınca başarı geldi" dedi. Başkan Yıldırım Demirören’in geçmişteki hatalarından ders aldığını, artık camianın ileri gelenleriyle sık sık görüş alışverişinde bulunduğunu ifade eden Levent Erdoğan, Radyospor’a verdiği demecinde "Keyifli ve heyecanlıyız, inşallah böyle devam eder. Şampiyonluk baskısı altına girmek istemiyoruz ancak şampiyonluk bize daha yakın gözüküyor" dedi.

Erdoğan, "Camianın önde gelen isimlerinin başkan Demirören’e yaptığı ’Ümraniye’yi kendi haline bırakın’ uyarıları işe yaradı mı?" sorusu üzerine de şu ilginç açıklamayı yaptı:

"Hakikaten biz orayı, tamamen teknik direktörümüz Mustafa Denizli’ye bıraktık. Başarımızda, bunun büyük payı olduğunu düşünüyoruz. Çünkü sık sık orada gözüküldüğü zaman, sık sık gidildiği zaman, oyuncular strese giriyor, rahat hareket edemez duruma giriyorlardı. Böyle olunca hemen hiç Ümraniye’ye gitmez olduk; oyuncularımızı ve teknik kadroyu baş başa bıraktık. Yönetici arkadaşlar oralarda olunca, ister istemez bazı konularda fikir yürütmek durumunda kalıyorlardı. Böylelikle onun da önüne geçmiş olduk. Tam yetki verdiğimiz hocamız, görevini başarıyla yürütüyor. Hocamız da yöneticilerle oyuncuların iç içe olmasını arzu etmiyordu. Onun da uyarısıyla, güzel bir tablo ortaya çıkmış oldu. Hatta deplasmanlarda, maç önceleri de mümkün olduğunca takımdan uzak duruyoruz."
Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları