"Laubalilik sorunu mu var?"

Beşiktaşımız'ın Yeni Malatyaspor ile oynadığı karşılaşmayı Ali Ece, Tivibu'da yorumladı.

Beşiktaşımız'ın Yeni Malatyaspor ile oynadığı karşılaşmayı Ali Ece, Tivibu'da  yorumladı.

İşte o yorumladı; 

“Lens şöyle bir oyuncu; açıkçası Atiba, Dorukhan, Ljajic, Güven ve Burak Yılmaz'ı hızı ve pres gücüyle tamamlayan bir oyuncu.

İlk 15 dakikada Beşiktaş'ın pres oyununda Lens gerçekten çok faydalıydı. Ama insan hiç mi son vuruş çalışmaz? Çok enteresan...

65. dakika Ömer Şişmanoğlu'nun golünden hemen önce kaçırdığı pozisyon vardı.

Bu pozisyonu şöyle kaçırırsın; Birincisi acayip kabiliyetsiz futbolcusundur ama Lens değil. Hollanda Milli Takımı'nda oynamış bir oyuncu. Fenerbahçe'de Beşiktaş'ta iyi maçları olan bir futbolcu. PSV'de baya iyi maçları olan futbolcu. İyi bir bonservis verilmiş. Hollanda Milli Takımı da önemli kriter. Yani Lens'e yeteneksiz falan diyemeyiz.

Yeteneksizlikten kaçırmadı bunu. Mesela Larin kaçırsa yeteneği kısıtlı diyebiliriz. İkincisi laubalilik ve konsantrasyon sorunu var mı Lens'te?

Final toplarında var. Maçın başlarında yanlış tercih, havadan şişirme var ama tamamen o da açıklamaz. Bence 3. neden daha ağır basıyor. Lens'in ne yapıp edip ‘Benim şöyle kariyerim var’ demeden son vuruş çalışması gerekiyor. Son vuruş çalışmak ayıp değil, tam tersi kaçırmak daha ayıp” ifadelerini kullandı.
Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları