Kulübümüzden "Dünya Engelliler Günü" mesajı

Kulübümüz, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle kutlama mesajı yayınladı. Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

''3 Aralık, tüm dünyada Engelliler Günü olarak kutlanmaktadır. Engelli sporculara verdiği destekle Türk sporunda öncü olan kulübümüz, engelli vatandaşlarımızın Dünya Engelliler Günü'nü kutlar.

Türkiye nüfusunun önemli bir bölümünü engelli vatandaşlarımız oluşturmaktadır. Engelli insanlarımızın hayata daha kuvvetli tutunması, Beşiktaş Kulübü için her zaman önemli bir amaç olmuştur. Büyük kulüpler arasında bedensel engelliler şubesine sahip olan ilk kulüp Beşiktaş'tır.

Onlarca sporcuya kucak açmanın onurunu yaşayan Beşiktaş Kulübü, engelli sporcularımızın elde ettiği başarılarla da gurur duymaktadır.

Engelli sporcularımızın ve tüm engelli vatandaşlarımızın Dünya Engelliler Günü kutlu olsun.''

Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları