İlhan Mansız, Tümer ve Ahmet Dursun 3'er gole, Tayfur ise 2 gole imza atarken, siyah-beyazlıların diğer golleri ise Ahmet Yıldırım, Nouma, Eser, İbrahim ve Ronaldo'dan geldi. Ayrıca 14. haftadaki Adanaspor maçında Ercan kendi kalesine gol attı.
Beşiktaş, 17 maçlık periyotta 4 kez penaltı atışı kazanırken, bunların 2'sini gole çevirebildi. 10. haftadaki Malatyaspor maçında Nouma, 12. haftadaki Elazığspor maçında ise Sergen, penaltı atışlarını gole çeviren isimler olurken, 13. haftadaki Altay maçında İlhan Mansız, 17. haftadaki Samsunspor maçında da Sergen penaltı atışlarından yararlanamadı.
Beşiktaş'ta 17 maç sonunda en çok asist yapan futbolcular ise 3'er asistle Ahmet Yıldırım, Zago ve Nouma oldu. Siyah-beyazlılarda asist yapan diğer futbolcular ise 2'şer asistle Pancu, Sergen, Tamer, Kaan Dobra, Tümer, 1'er asistle de Tayfur, İbrahim ve Tolga oldu.