Kartal tekledi!

Beşiktaş ile İkinci Futbol Ligi (A) Kategorisi’nde mutlu sona ulaşarak gelecek sezon Birinci Süper Lig’de mücadele etme hakkı elde eden Sivasspor arasındaki hazırlık maçını, konuk ekip Sivasspor 2-1 kazandı. Karşılaşmanın ilk golü 4. dakikada Ufuk’dan gelirken, Beşiktaş bu gole 50. dakikada Ahmed Hassan’ın penaltısı ile yanıt verdi. Sivasspor, karşılaşmanın 82. dakikasında Hakan’ın kafa golüyle karşılaşmadan 2-1 galip ayrldı.
     
Bakan Şener de maçta

Hazırlık karşılaşmasını Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Abdüllatif Şener de izledi. Karşılaşmadan önce Sivas’ın mahalli sanatçıları mini bir konser verdi. Maçı izleyen yaklaşık 5 bin Sivasspor taraftarı, sürekli Birinci Süper Lig’e yükselen takımlarına destek verdi. Kırmızı-beyazlı taraftarlar, Beşiktaş lehine de tezahüratta bulunurken, Sivaslı olan Teknik Direktör Rıza Çalımbay ile İbrahim Toraman’a büyük sevgi gösterdi. İbrahim Toraman, bu karşılaşmaya kaptan çıktı.
     
Çalımbay'ın adı ölümsüzleşti

Karşılaşmadan önce, Sivas Belediye Meclisi’nin, Teknik Direktör Rıza Çalımbay’ın ismini, Sivas’ta doğduğu Altıntabak Mahallesi 10. Sokak’a verme kararı aldığı açıklandı. Daha sonra bu kararın yer aldığı dosya, Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Abdüllatif Şener tarafından Çalımbay’a verildi. Bakan Şener, Rıza Çalımbay’ı kutlayarak, "Tüm Sivaslılar adına kendisine teşekkür ediyorum" dedi. Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnur Otyakmaz da Bakan Şener’e Sivasspor forması hediye etti.

Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları