Kartal Fatih'in peşinde

Beşiktaş Teknik Direktörü Daum’un raporu doğrultusunda transfer arayışlarını sürdüren yönetim, rotayı yeniden Real Mallorca’da top koşturan Fatih Akyel’e çevirdi. Asbaşkan Yıldırım Demirören ve Menajer Sinan Engin, dün öğleden sonra gizlice Fatih Akyel ile biraraya geldi. Demirören’in ofisinde gerçekleşen ve iki saat süren görüşmede Fatih ile prensip anlaşması sağlandığı kaydedildi.

Siyah - Beyazlı yönetimin önümüzdeki günlerde Mallorca kulübü ile masaya oturup bonservis konusunda pazarlık yapacağı belirtildi. Fatih’in, Yıldırım Demirören’e, "İspanya’da aradığım huzuru bulamadım. Sürekli oynayamıyorum ve çok mutsuzum. Eğer kulübümle anlaşmaya varırsanız Beşiktaş’a gelirim. Benim açımdan hiçbir sorun yok" dediği öğrenildi.

Real Mallorca’da Teknik Direktör Kraus ile yıldızı bir türlü barışmayan Fatih Akyel’in, Hırvat Kresiç’in göreve getirilmesiyle şansı açıldı. Kraus yönetiminde Şampiyonlar Ligi’ndeki altı maçın beşinde forma giyen, ancak sadece birinde doksan dakika oynayan genç futbolcu, ligdeki 10 sınavın dördünde görev aldı. Ancak Fatih bu maçlarda da 90 dakika sahada kalmadı. Oktay’ın Las Palmas’tan da hocası olan Kresiç’in takımın başına gelmesiyle Arsenal maçında ilk on birde sahaya çıktı.

Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları