Kaptan kızağa

Kaptanlığına getiren Delgado'nun son haftalardaki düşüşü, teknik direktör Mustafa Denizli'yi kızdırdı. Sezona iyi bir başlangıç yapmasına rağmen Trabzon, Kayseri ve Bursa maçlarında etkisiz bir futbol ortaya koyan Arjantinli yıldızın, hafta sonundaki Eskişehir karşılaşmasında kızağa çekileceği öğrenildi. 

Siyahbeyazlı yöneticilerin başkanımız Yıldırım Demirören'e, "Onun için her türlü fedakârlığı yaptık. Sözleşmesini uzattık, parasını katladık, kaptan yaptık. Ama beklediğimiz verimi alamadık" demesinin de yapılacak bu operasyonda etkili olduğu ileri sürüldü.

Tello veya Serdar Özkan

Özellikle Bursaspor karşılaşmasında kötü zeminin de etkisiyle vasatın altında bir performans sergileyen Delgado'nun yerine forvet arkasında Tello ya da Serdar Özkan'ın görev yapması bekleniyor. Teknik patron Mustafa Denizli'nin, Cisse ve Sivok'un iyileşmesinin ardından Şilili yıldızı daha öne kaydıracağı, sağ kanatta Ekrem Dağ'ı, sol kanatta ise genç Aydın Karabulut'u oynatacağı öğrenildi. Forvette ise Mert Nobre-Bobo ikilisi görev yapacak.

Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları