İtalyan efsaneden Gomez yorumu!

Beşiktaşımızın Mario Gomez transferi İtalya'da da geniş yankı buldu.

Siyah-Beyazlı takımımızın Mario Gomez transferi İtalya'da da geniş yankı buldu. Fiorentina ve İtalya milli takımının eski golcülerinden Enrico Chiesa, Mario Gomez'in Beşiktaşımız'a transferini değerlendirdi.

TuttoMercato'ya konuşan ChiesaFiorentina'nın Gomez'i satarak doğru bir iş yaptığını belirtti. "Gomez iyi bir oyuncuydu ama sakatlıklarından dolayı süreklilik yakalayamadı. Fiorentina'nın satış kararını olumlu buluyorum."

-Mario Gomez satın alma opsiyonlu olarak Beşiktaş'a kiralandı. Oyuncunun geri dönme durumu da var. Bu konuda ne düşünüyorsunuz?

"Bu bir risk. Alınması gereken bir riskti bence. Bir yılda çok şey değişebilir. Şimdi oturalım ve Türkiye'de nasıl oynayacağını ve kaç gol atacağını izleyelim."

-Fiorentina, Gomez'in boşluğunu nasıl bir oyuncuyla doldurmalı?

Acele etmemeliler. Özellikle hücum bölgesine oyuncu alırken aceleci olmamalısınız. Yönetimin farklı planlarının olduğunu düşünüyorum. Teknik direktörün görüşlerini alacaklardır ve en doğru kararı vereceklerdir.

Fiorentina için Destro ismi geçiyor. Ne diyorsunuz?

Destro'yu Siena zamanından bu yana iyi biliyorum. Siena'dan ayrıldıktan sonra tökezledi. Ama Fiorentina'nın takım karakterine uyacak bir oyuncu.
Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları