İşte Güneş'in yeni prensi!

Beşiktaşımız'da Şenol Güneş "Şartları araştırın" raporu verdi. Yönetim ise Trabzonspor'da Şota'nın "kendine kulüp bul" dediği 24 yaşındaki orta saha oyuncusu Soner Aydoğdu'yu listesine ekledi

Veli Kavlak ve Tolgay Arslan'ın sakatlığı nedeniyle orta sahada yaşanan sıkıntıyı gidermeyi planlayan Beşiktaş yönetimi, son aday olarak Trabzonspor'un gözden çıkardığı Soner Aydoğdu'yu listesine aldı.

Teknik direktörümüz Şenol Güneş'in, bordo-mavili takımı çalıştırdığı dönemde Trabzon'a aldırdığı Soner'in ismini yönetime verdi ve netime "Şartları araştırın" raporu verdi. Bunun üzerine siyah-beyazlılar, Şota Arveladze'nin "Kulüp bul" dediği oyuncu için harekete geçti ve uygun şartları oluşturmaya hazırlanıyor.

SÖZLEŞMESİ 2017'DE SONA ERİYOR

Şenol Güneş'in yönetime verdiği raporda "Kötü bir oyuncu değil. Geçiş döneminde orta sahada bize yararlı olur. Patlama yapabilecek bir kapasitesi var" dediği belirtildi.

Bu arada 2012'de Trabzon'a transfer olan 24 yaşındaki genç futbolcu Soner'in sözleşmesi ise 2017'de sona eriyor. Bonservisi 2 milyon euro olan yıldız için Trabzonspor'un indirim yapabileceği de belirtildi.
Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları