İlhan Mansız'ın yerine 5 aday

Beşiktaş Transfer Komitesi Başkanı Hüsnü Güreli, Vissel Kobe takımıyla anlaşan golcü futbolcunun yerine Hamit Altıntop, Zafer Biryol, Mustafa Özkan, Ümit Karan ve Mustafa İzzet'ten birini alacaklarını söyledi.

Beşiktaş'ta Japonya'nın Vissel Kobe takımıyla anlaşmaya varan ve önümüzdeki günlerde Uzakdoğu'ya gitmesi beklenen İlhan Man-sız'ın yerine düşünülen futbolcular belirlendi. Siyah beyazlı kulübün transfer komitesi başkanı Hüsnü Güreli, dün teknik direktör Lucescu ile yaptığı toplantıda, transfer edilmesi düşünülen golcülerin isimlerini belirledi. Siyah beyazlıların listesinde 5 isim bulunuyor.

Hüsnü Güreli, G.Saraylı Ümit Karan, Konyasporlu Zafer Biryol, Schalke 04'ten Hamit Altıntop, G.Birliği'nden Mustafa Özkan ve Leicester City'den Mustafa İz- zet'ten birini transfer edeceklerini belirtti. Güreli, konuyla ilgili şunları söyledi: "İlhan Mansız'ın menajeri ile yaptığımız pazarlık olumlu geçiyor. İlhan, büyük bir ihtimalle Japonya'ya gidecek. Alternatifleri hazır. İstediğimiz oyuncuyu alacak güçteyiz."

Dünya Kupası'nda oynadığı futbol ve attığı gollerle Japonların beğenisini kazanan İlhan için Vissel Kobe takımının ısrarcı olduğunu vurgulayan Güreli, "Bu transfer büyük ölçüde gerçekleşecek. İlhan'ın yeni takımında başarılı olacağına inanıyorum" dedi. Hüsnü Güreli, yeni takımında başarılara imza atacağına inandığı İlhan'a bundan sonra da destek vermeye hazır olduğunu vurguladı.

İlhan'ın yerine alınacak oyuncu konusunda aceleci davranmadıklarını anlatan Güreli, şöyle devam etti: "Beşiktaş'ın çizgisine uyacak, özel yaşantısına dikkat eden bir oyuncuyu alacağız. Acelemiz yok. Sezon sonuna kadar bu transferi mutlaka gerçekleştireceğiz. Beşiktaş yönetimi olarak, başarı için her türlü fedakarlığı yapmaya hazırız. İlgilendiğimiz isimlerden iki gün içinde sonuç alamazsak, sezon sonunu bekleyeceğiz."

 

Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları