Iheanacho için talipler artıyor!

Beşiktaşımızın gündemindeki Kelechi Iheanacho için Premier League'den 3 talip çıkarken, genç oyuncunun Ada'dan bir ekibe kiralanması bekleniyor.

Kanadalı golcü oyuncu Cyle Larin ile anlaşmasına rağmen, kadrosuna bir hücum oyuncusu daha takviye yapmak isteyen Beşiktaşımızın hedefleri arasında yer alan Kelechi Iheanacho'yu Leicester City Menajeri Claude Puel iyice gözden çıkarırken, sürpriz bir iddia daha geldi.

Everton'a giden Cenk Tosun'un yerine düşünülen Kelechi Iheanacho'nun yeni adresinin Premier League'den bir takım olduğu ortaya çıktı.

Premier League'de mücadele eden Newcastle UnitedStoke City ve Swansea City'nin ara transfer döneminde Kelechi Iheanacho'yu kiralamak istediği belirtildi.

İngiliz basınında yer alan haberde Leicester'ın 21 yaşındaki genç oyuncuyu bonservisiyle bırakmak istemediğine de yer verilirken, genç oyuncunu durumunun birkaç gün içerisinde netleşmesi bekleniyor. Leicester City, sezon başında Iheanacho'yu 27,7 milyon euro bonservis bedeliyle Manchester City'den kadrosuna katmıştı. Genç oyuncu bu sezon Premier League'de sadece 255 dakika süre aldı.

BEŞİKTAŞ'A OLUMLU YANIT İDDİASI

Sezon başında Manchester City'den 27.7 milyon Euro karşılığında transfer edilen ancak Leicester'da kısıtlı süre bulan genç forveti satın alma opsiyonlu kiralamak için sözlü öneride bulunan Fikret Orman'a, Ada ekibinden olumlu yanıt geldiği iddia edildi.

Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları