Son dönemde profesyonel futbolda başarısız ve çalkantılı bir dönem geçiren Beşiktaş’ta fatura ödeme zamanı gelip çattı. Jean Tigana ile karşılıklı oturup ‘1 yıl daha devam’ kararı alan yönetim, zaman kaybetmeden iç transfer görüşmelerine başlayacak. Gelecek sezon için kendisinden ayrıntılı bir rapor istediği Fransız teknik adamın vereceği listeye göre hareket edecek olan yönetim, gönderileceklerle masaya bile oturmayacak.
Sıkı kemer politikası!
Ünlü teknik adamın ‘takımda mutlaka kalmalı’ görüşünü belirteceği isimlerle birebir görüşecek olan yönetimin, sezonun beklenenden çok daha başarısız geçmesi nedeniyle futbolculara ‘bol keseden’ para dağıtmayacağı ve bu konuda sıkı davranacağı belirtiliyor.
Kara Kartal’da, Kolombiyalı kaleci Oscar Cordoba, Mısırlı yıldız Ahmed Hassan ve süper solak Tümer Metin’in sezon sonunda sözleşmeleri bitecek ve bu oyuncular serbest kalacak.