"Hepimiz aynı gemideyiz"

Beşiktaş'ın ağabeyleri, Teknik Direktör Tigana'ya gitti, hem dertleşti, hem de durumun bilincinde olduklarını gösterdi.

Kaptan İbrahim Üzülmez'in başını çektiği aralarında İbrahim Toraman ve Gökhan Zan'ın bulunduğu bir grup futbolcu, Erciyes maçının ardından soluğu Fransız çalıştırıcının yanında aldı.

Beraberliğin kendileri için kötü bir sonuç olduğunu, son anda yenilen golün kendilerine yakışmadığını belirten oyuncular, bu konuda adeta günah çıkardı.

Konuşmada söz alan Kaptan İbrahim Üzülmez, herkesin aynı gemi içinde bulunduğu benzetmesinde bulunarak, "Eğer batarsak, hep birlikte batarız. Bu nedenle birlik, beraberlik içinde olmak zorundayız" diye konuştu.

Beşiktaş, hedeften uzaklaşmamak için teknik heyetle - futbolcu kaynaşmasının en güzel örneğini sergilerken, oyuncuların da hatalarını bilerek, Tigana'ya bunu ifade etmeleri yönetim tarafından da olgun bir davranış olarak algılandı.

'3-5 yenilgiye bakmayın'

Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, kulübün resmi yayın organında taraftara seslendi, sabırlı olmalarını istedi.

Taraftarın, Beşiktaş'ı yıpratmak isteyen kişilerin karşısında dimdik durmaları gerektiğini belirten Demirören, "3-5 yenilgiye bakmadan takımlarının her zaman yanında yer almalarını bekliyorum" dedi.

İyi bir takım kurduklarını da vurgulayan Demirören, "Sadece bugüne değil, yarınlarımıza yatırım yaptık. Bu takımın sizlerin desteği ve sevgisiyle hedeflerine ulaşacağını bugün yine altını çizerek belirtmek istiyorum" diye konuştu.

Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları