Hentbolda tarihi maç!

Avrupa Çalenç Kupası çeyrek final rövanş maçında İstanbul'da Buducnost ile karşılaşacağız.

Beşiktaş Erkek Hentbol Takımı, Avrupa Çalenç Kupası çeyrek final rövanş maçında Pazar günü İstanbul'da Karadağ temsilcisi Buducnost ile karşılaşacak.

BJK Süleyman Seba Spor Salonu'nda saat 15.30'da başlayacak maçı Çek Cumhuriyeti'nden Milan Hajek, Karel Macho hakem ikilisi yönetecek.

Deplasmanda yapılan ilk maçı 27-25'lik skorla yitiren siyah-beyazlılar, rövanşı 3 sayı farkla kazanması durumunda kupada yarı finale yükselerek büyük bir başarıya imza atacak. Beşiktaşımız, 2 farklı skorlu galibiyetlerde ise turu geçmek için rakibini, ilk maçta attığı 25 sayının altında tutması gerekiyor. Rövanş maçının 27-25 Beşiktaş'ın üstünlüğüyle tamamlanması halinde ise averajlar eşitleneceğinden, 7 metre atışları yarı finale yükselecek takımı belirleyecek.

Yetkililerimiz, bu önemli maç için siyah-beyazlı taraftarlardan takıma destek vermelerini istediler.
Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları