"Hedefimiz Şampiyonlar Ligi"

Takımının ilk golünü atan Bobo, derbi kaybetmenin yıkım olacağını belirterek, “Sonuna kadar maçı iyi bir şekilde götürdük. Fenerbahçe’ye yaklaşmak istiyoruz. Lig başında 22 gol atarım demiştim. Ligde 10, kupada 5, Avrupa’da ise iki gol attım. Hedefime yaklaşabilirim” dedi.

Dünkü maçın yıldızlarından İbrahim Toraman da, “Hedefimiz Şampiyonlar Ligi’ydi ve bunun için Galatasaray’ın üstüne çıkmamız lazımdı. Bunu başardığımız için mutluyum” diye konuştu.

Galatasaray karşısında sağ kanatta oynayan Delgado ise, “Hocanın haklı olduğunu düşünseniz de, bir futbolcu oyundan çıkarken üzüntülü olur. Oynadığım yerden çok memnunum dersem yalan olur. Bu meslekte hocanın istediği oluyor. Bugünlerde futbol olarak üst düzeyde değilim” açıklamasını yaptı.

Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları