"Hazır olmayan bana söylesin"

Devler Ligi’nde başarılı olmak için hem saha içinde hem de saha dışında savaşmak zorunda kalan Beşiktaş, stres dolu geçen Lazio maçını geride bıraktı. Çizme ekibinden istediği 1 puanı alan, fazlasını şanssızlık yüzünden kaybeden Siyah-Beyazlı ekip, pazar günü oynanacak Fenerbahçe derbisi nedeniyle bir süreliğine Avrupa serüvenine nokta koydu.

Dün öğle saatlerinde İstanbul’a dönen kafileye teknik direktör Mircea Lucescu izin verirken, hazırlıkların bugün yapılacak tek idmanla devam edeceği, yarın da takımın kampa gireceği açıklandı. Rumen hoca, “Avrupa’da büyük bir savaş veriyoruz. Ancak bunu aklınızdan çıkarıp derbiye konsantre olmalısınız” diyerek oyuncularının dikkatini çekti.

Rumen hoca, dün akşam futbolcularıyla yaptığı toplantıda, "Lazio maçını unutun. Chelsea'yi aklınıza bile getirmeyin. Kafanızda F.bahçe maçından başka bir şey olmasın. Bunu yapamayacak olan da gelip bana söylesin, ben de başka çözüm bulayım" uyarısını yaptı.

Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları