'HİÇBİR KOŞULUM YOK'
Kayseri'de gösterdiği performansla herkesin takdirini kazanan Ertuğrul Sağlam, şöyle konuştu: “Bu teklif benim için gerçekten büyük önem taşıyor. Aylar önce Kenan Öner ağabey ile kısa bir görüşme yaptık. Yönetimden de bazı üyelerin beni istediğini biliyorum. Kulüpte son karar başkan Yıldırım Demirören’in.
Onlardan haber bekliyorum. Benim açımdan kesinlikle herhangi bir sorun bulunmuyor. Beşiktaş’ı çalıştırmak için kesinlikle bir koşulum da olamaz. Kayserispor’un, hocalık kariyerimin gelişmesinde büyük payı oldu. Beşiktaş çağırırsa Kayseri’nin rızasını almadan ayrılmam. Hafta sonu ise taraftarlara keyifli bir maç izleteceğiz.”
LUCESCU YİNE İLK SIRADA
Hafta sonunu Almanya, Hollanda ve İtalya’da çeşitli futbolcu ve teknik direktörlerin menajerleriyle biraraya gelen başkan Yıldırım Demirören, hafta içinde yönetime hoca adaylarının isimlerini bildirecek. Yönetimde bu isimler tartışılıp, nihayi karar verilecek. Yerli adaylar Ertuğrul Sağlam ile Mustafa Denizli olarak ikiye inerken, yabancılar arasında Lucescu ilk sırada, Eriksson, Briegel, Souness ve Toshack da listede. Bu arada Bir grup taraftar, Samet Aybaba’nın hoca olması için 14 bin oy topladı.