Günün transfer iddiaları!

Türk spor basınında yer alan transfer iddialarını sizler için derledik...

Beşiktaş'ımız adına günün öne çıkan transfer iddialarını sizler için derledik; JUVENTUS VERMEDİ
Beşiktaş, dünyaca ünlü Hırvat golcü Mario Mandzukic ile anlaşma sağladı ama Juventus engelini aşamayınca dev transferde resmi imzalar atılamadı.(Milliyet)

TOLGAY ISRARI
Beşiktaş'tan iyi bir teklif gelmesi halinde ayrılabileceğini açıklayan Tolgay Arslan için iki kulüp arasında temaslar sürüyor.(Sabah)

ŞUBATTA İMZALIYOR
Beşiktaş Yönetimi sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Portekizli futbolcu ile her konuda anlaştı. Quaresma gelecek ay imzayı atacak.

YA BA YA MARTINEZ
Beşiktaş yönetimi, pazartesi günü yapacağı son bir toplantıyla golcüsüne karar verecek. Masada iki isim var: Senegalli Demba Ba ve Kolombiyalı Jackson Martinez. Siyah beyazlılar, tercih edilecek ismi sezon sonuna kadar kiralık olarak kadrosuna katacak. İbre şimdilik Senegalli Ba’dan yana görünüyor.(Hürriyet)

MARTINEZ ÇALIŞMASI
Demba Ba’yı İstanbul’a çağıran yönetim, Jackson Martinez ismini de sıcak tutuyor. ?Çin’den ayrılması kesinleşen deneyimli forvet için yönetici Umut Güner’in yurt dışında oyuncuyla ilgili nabız yoklayacağı öğrenildi.(Fanatik)

ADEBAYOR SÜRPRİZİ
Beşiktaş yönetimi, forvete takviye için Demba Ba’nın sağlık sonuçlarını beklerken menajerlerin bonservisi elinde olan Adebayor önerisi yönetimi heyecanlandırdı.(Fotomaç)

 

Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları