Günün transfer iddiaları

Beşiktaş'ımız adına günün çıkan transfer iddialarını sizler için derledik...

Beşiktaş'ımız adına günün öne çıkan transfer iddialarını sizler için derledik..

"ERSAN'I BIRAKALIM, SOBOL'U ALALIM"

Kartal’da Ersan’a karşı çıkan isimler, “Sol beke Sobol’u transfer edersek hem stoper mevkiindeki yığılma önlenir hem de Mitrovic’in şansı artar” görüşünü savunuyor. (FANATİK)

BEŞİKTAŞ'TA TRANSFER ÖNÜNDEKİ ENGEL

Jackson Martinez, Fernando Torres... Beşiktaş'ın adı birçok yıldız golcüyle anılıyor ancak forvet transferine engel olan bir durum var! Yabancı kuralı... (MİLLİYET)

QUARESMA ANLAŞMASINDA RAKAMLAR!

Siyah-Beyazlılar, uzun süredir sözleşme yenilemek için görüştüğü Quaresma ile kesin olarak anlaşmaya vardı. Portekizli yıldızın yıllık ücreti 2 milyon Euro’ya çıkartılırken, 2+1 senelik mukavele yapılacak. (HÜRRİYET)

BEŞİKTAŞ, TALISCA'YI İSTERKEN...

Portekiz ekibi Benfica, Beşiktaş'la anlaşması olmasına rağmen devre arasında siyah-beyazlıların kapısını çalarak genç oyuncusunu geri istedi, üstelik üzerine 5 milyon euro para ödemek koşuluyla. Benficalı yöneticiler, Beşiktaş'a 20 milyon euro'luk satın alma bedelini kullanmak isteyip, istemediklerini sordu. Benfica adına Beşiktaş'la temas geçen yöneticiler, Brezilyalı oyuncu için Monaco'dan 25 milyon euro'luk bir teklif aldıklarını ve bunu değerlendirmek istediklerini ilettiler. (FOTOMAÇ)

1.5 YILDA ÇILGIN TRANSFER GELİRİ

Kerim Frei için Birmingham'la anlaşan Beşiktaş, transferin resmiyet kazanması halinde son 1.5 yılda kasasına koyduğu rakamı 40 milyon euroya yükseltecek. (HABERTÜRK)

Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları