Gökhan Töre başkanımızla görüştü

Beşiktaş'ın eski teknik direktörü Bilic'in takımı West Ham United'a istediği Gökhan Töre, görüştüğü başkanımız Fikret Orman'a “Bilic'le arkadaş gibiydim. Güneş'le iletişim kurmakta zorlanıyorum. Transfer için kolaylık sağlayın” dedi.

Beşiktaşımızın orta sahadaki etkili isimlerinden Gökhan Töre, eski teknik direktörü Slaven Bilic'in çalıştırdığı West Ham United'a imza atmakta kararlı.

24 yaşındaki oyuncumuzun, başkanımız Fikret Orman'la bir araya gelerek ayrılma kararını bizzat söylediği öğrenildi. Töre'nin, Orman'a, “Bilic'le adeta arkadaş gibiydim. Özel konularımı bile paylaşabiliyordum. Şenol Güneş'le iletişim kurmakta zorlanıyorum. Bilic'in yanına gitmek istiyorum. Sizden kolaylık sağlamanızı istiyorum" dediği ifade edildi.

Transfer için büyük gün salı
Orman'ın ise Gökhan'a “Kulübün menfaatleri de önemli. Bizi de tatmin edecek şartlar oluştuğu takdirde bu transfer için kolaylık sağlayacağımızdan emin olabilirsin" dediği öğrenildi.

Yönetimimizin, Salı günü West Ham'la görüşeceği ve imzaların atılabileceği belirtildi. 2013-14'te Rus ekibi Kazan'dan kiralanan Gökhan Töre, 2014-15 sezonu öncesi 4.5 milyon Euro bonservisle alındı.

Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları