Zlatan'dan tarihe geçecek bir cevap!

Geçtiğimiz günlerde Thierry Henry'e detaylı bir röportaj veren Manchester United'ın yıldız ismi Zlatan İbrahimovic'in röportajının ikinci kısmı yayınlandı.

Geçtiğimiz günlerde Thierry Henry'e detaylı bir röportaj veren Manchester United'ın yıldız ismi Zlatan İbrahimovic'in röportajının ikinci kısmı yayınlandı.

Henry ile United tesislerindeki bir antrenman sahasında sohbet eden Zlatan'a; Fransız efsane "Bu duvarda birçok efsane isim ve birçok muhteşem futbolcunun fotoğrafları yer alıyor. Sence senin neden burada fotoğrafın yok?" diye sorarken, Zlatan İbrahimovic ise bu soru karşısında:

"Buna verecek tek bir cevabım var. O da sanırım insanoğlunun, Tanrı'nın hala nasıl göründüğünü bilmemesi." cevabını verdi.

Olay sosyal medyada büyük yankı uyandırırken, bu cevap; hali hazırda birçok kontra cevabıyla bilinen İsveçli golcünün bir diğer epik sözü olarak kayıtlara geçti.

"YARIM BIRAKIP GİTMEK BANA YAKIŞMAZDI"

Manchester United'dan Premier Lig şampiyonu olarak ayrılmak istediğini söyleyen İsveçli efsane, şöyle konuştu:

"Başladığım bir işi bitirmek isterim. İlk sezonda başardığımız her şeyde önemli bir payım vardı ancak sezon benim açımdan berbat bitti. İlk sezonumuzda üç kupa çok iyi bir başarı ancak daha iyisi de olabilirdi. Başarılarımızın üzerine ekleyerek, asıl hedef olan ligi kazanmayı istiyoruz."

Sakatlığı ve kariyeri ilgili de konuşan Zlatan:

"Dürüst olmak gerekirse sakatlıktan önce ne kadar daha oynayabilirim diye düşünüyordum. Ancak bu sakatlık bana bir anda üstesinden gelmem gereken bir meydan okuma yarattı. Buradaki asıl meydan okuma, daha önce hiç ciddi bir sakatlık yaşamamış olmamdı. İnsanların da "çok yaşlı, artık dönemez" yorumları da işe başka bir boyut kattı. Sakatlık yaşadığımda bu beni tetikledi ve vücudumu ne kadar daha ileri götürebilirim diye düşünmeye başladım." dedi.

Zlatan, ayrıca: "Kendime bir söz verdim. Buraya nasıl geldiysem öyle gideceğim. Sağlam gelip sakat bir şekilde çıkmak bana yakışmazdı. Bunu başarmaya yaklaştığım için mutluyum." diyerek sözlerini noktaladı.

Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları