Yönetimi ikna etti! 3 imza...

Bilic, sadece sağ bek bölgesine takviye yapmayı planlayan yönetimi, 3 transfer yapmaya ikna etti.

Ara transferde ilk etapta sadece sağ bek bölgesine yeni bir isim kazandırma konusunda karar alan Beşiktaş Başkanı Fikret Orman’ın, Slaven Bilic’le yaptığı görüşmenin ardından fikrini değiştirdiği ortaya çıktı.

Ocak ayı öncesinde Başkan Orman’la bir araya gelen Hırvat çalıştırıcının, “En fazla eksikliğini hissettiğimiz bölge, savunma... Takımımız hep hücum futbolcularıyla ön plana çıkıyor. Avrupa’ya bakın, savunması güçlü olan takımlar, kupaları topluyor. Bundan dolayı savunmamıza sağ bek transferinin yanında en az 2 stoper alınması lazım” diyerek Orman’ı ikna ettiği öğrenildi. Stoper hattını Alexander Milosevic’le güçlendiren yönetim, savunmaya en az 2 transfer yapmak için girişimlerini sürdürüyor. İşte o isimlerde son durum:

Younes Kaboul

Başkan Fikret Orman, bizzat Londra’ya gidip Tottenham’la pazarlık masasına oturdu. İngiliz temsilcisinde kariyerine devam etmemeyi planlayan 29 yaşındaki stoper, kulübünün ikna edilmesinin ardından İstanbul’a gelecek.

Martin Linnes

Takımın sağ bek konusundaki en önemli hedefi Martin Linnes konusunda henüz Molde’yle anlaşmaya varılamadı. Oyuncuyla el sıkışan yönetim, Norveç temsilcisinden 2.5 milyon Euro’luk teklifine cevap bekliyor.

Maxi Pereira

Benfica’yla sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan 30 yaşındaki futbolcu, Türkiye macerası için hazır. Portekiz ekibinin sözleşme uzatma teklifine sıcak bakmayan deneyimli sağ bek, Beşiktaş’ın kulübüyle anlaşmasını istiyor.

Antonio Barragan

İspanya basınına açıklamada bulunan ve Siyah-Beyazlılar’a transfer olmak istediğini söyleyen 27 yaşındaki sağ bek, Haziran’da bitecek olan anlaşmasına güvenerek yönetime baskı yapıyor.
Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları