Yönetim kararını verdi! Arshavin...

Beşiktaş'ta yönetim, menajerlerin önerdiği Rus yıldıza sıcak bakmıyor.

Transfer sezonunda kadrosunu birçok yabancı futboluyla güçlendirecek olan Beşiktaş’a menajerler Andrey Arshavin’i önerdi ancak Niang ile Dentinho’nun durumu, yıldız oyuncunun durumu için kötü referans oldu.

İnönü Stadı’nın sembolik olarak yapılan yıkım törenine gelen Rus futbolcunun menajerleri, Arsenal’de forma giyen 32 yaşındaki futbolcunun Beşiktaş’ta oynamak istediğini Futbol Komitesi Üyesi Ahmet Kavalcı’ya iletti. Futbolcunun bonservisinin de elinde olduğunu söyleyen menajerler, Arshavin’in kulübe fazla yük olmayacak bir meblağa imza atacağını söyledikleri ifade edildi. Geçen yıl Arsenal forması altında sadece 12 maçta oynayabilen Andrey Arshavin sadece bir gol atabildi.

Rus oyuncunun geçen sezon az maç oynaması nedeniyle bu transfere soğuk bakan Beşiktaş Yönetimi, gerekçe olarak ise Dentinho ve Niang’ın durumlarını gösterdi.

KARİYERİNİ TAMAMLAŞMIŞ

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, geçtiğimiz sezonun devre arasında alınan bu iki oyuncunun maç eksiği olması nedeniyle fazla katkı sağlayamadıklarını düşünerek, Arshavin konusunda fazla istekli bakmadı. Başkan Orman, yöneticilerle yaptığı toplantıda, Arshavin’in İngiltere’de kariyerini tamamladığını, bu nedenle kendilerine kendilerine pek faydalı olamayacağını düşündüklerini ilettiler.

Arshavin konusunda Beşiktaş’tan henüz olumlu veya olumsuz olarak net bir cevap almayan menajerler, siyah - beyazlı yönetimle bir kez daha görüşecek. Rus futbolcu, siyah - beyazlı kulüpten olumsuz yanıt alması halinde rotasını başka Türk kulüplerine çevirecek.

VİDEOYU İZLEMEK İÇİN PLAY TUŞUNA BASIN




Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları