Yeter artık! Bu nasıl ceza...

PFDK, Beşiktaşlı futbolcu Gökhan Töre'ye 3 maç men cezası verdi.

PFDK, Beşiktaşlı futbolcu Gökhan Töre'ye 3 maç men cezası verdi.

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu tarafından yapılan açıklamada ayrıca kulübümüze kötü tezahürat nedeniyle para cezası ve yöneticimiz Ahmet Mete Vardar'a da hak mahrumiyeti cezası verildiği ifade edildi:

"BEŞİKTAŞ A.Ş.'nin, 27.10.2014 tarihinde oynanan SUAT ALTIN İNŞAAT KAYSERİ ERCİYESSPOR - BEŞİKTAŞ A.Ş. Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu müsabakasında taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde misafir kulüp olduğu müsabakada 2. kez gerçekleştirilmesinden dolayı takdiren 45.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

Aynı müsabakada BEŞİKTAŞ A.Ş. sporcusu GÖKHAN TÖRE'nin müsabaka hakemine yönelik hakareti nedeniyle takdiren 3 RESMİ MÜSABAKADAN MEN ve 13.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına, Aynı müsabakada BEŞİKTAŞ A.Ş. idarecisi AHMET METE VARDAR'ın müsabaka hakemine yönelik hakareti nedeniyle takdiren 60 GÜN HAK MAHRUMİYETİ ve 26.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,"

GÖKHAN KARARI NASIL ALINDI?
Kayseri Erciyesspor maçında hakeme hakaret ettiği gerekçesiyle oybirliği ile 3 maç ceza alan Gökhan Töre için Beşiktaş'ın hazırladığı 'videolu' savunmada da etkili olmadı. Kurul üyeleri, temsilci raporları doğrultusunda Töre'nin hakeme hakaret ettiği yönünde görüş birliğine vararak milli futbolcunun cezasını kesti.

Karakartal'a devam... Karakartal Mobil Uygulamaları